Bästa och godaste hundmaten!

Vilken hundmat krasar godast mellan tänderna? Vilken hundmat doftar godast? Och vilket näringsinnehåll finns i dessa måltider? Du kan få svar på allt du söker och köpa den bästa handmaten till din fyrbente vän. Vänd dig till butiken med det mest läckra och nyttiga sortimentet för hundmat – zoo.se! Här finns alla välkända märken och även nya spännande smaker av högsta kvalitet enligt Zoo-butikens egna tester. Priset är bra, och du kan även få fryst hundmat hemsänd oavsett var i landet du bor.

På zoo.se finns erfaren och kunnig personal och förutom att handla hundmat och andra tillbehör

enkelt online kan du besöka butikerna i Sickla söder om Stockholm, samt i Bromma Blocks i nordvästra Stockholm. Din hund är lika välkommen som du till butiken för att välja ut ett hälsosamt foder och det finns även en veterinärmottagning där du kan vaccinera hunden och få goda hälsoråd.

Hundmat ska serveras smakfullt

På zoo.se finns det mycket god hundmat av alla sorter, för vuxen hund, valp och även om din fyrbente vän har ett handikapp eller nedsättning finns det specialfoder för att vännen ska må bra. Zoo.se är den största och mest välsorterade butiken för hundmat och tillbehör – och vill du servera maten på ett smakfullt sätt kan du få hjälp här.

Zoo.se har matskålar och vattenfontäner samt foderautomater som passar utmärkt för att skapa en lugn och fin matplats för hunden. Det blir behagligt att äta. Du kan till och med köpa en höj- och sänkbar matbar här eftersom den ergonomiska kroppshållningen är viktig för hundens hälsa. Om du ska ut och resa kan du använda praktiska reseskålar som är spillfria. Har du en hund som välter matskålen kan du prova en skål i tung keramik med bredare botten och lägre kanter. Det finns också antihetsätningsskålar och foderlabyrinter, allt efter behov. Det allra roligaste – och mest intressanta – i Zoo:s sortiment av matskålar är den chipstyrda hundmatskålen. Den serverar mat i rätt tid och ser till att den rätta hunden äter ur skålen.

Förebygger urinvägsproblem

Att dricka ordentligt med vatten är viktigt för hunden och det förebygger urinvägsproblem. Vattenfontänen på zoo.se gör att vattnet håller sig friskt. Det finns ett kolfilter som syresätter vattnet och hindrar bakterier från att få fäste. Om du rengör pumpen och byter filtret regelbundet har din fyrbente vän alltid friskt vatten när som helst på dygnet.

Inköpslista på zoo.se

Med det breda sortiment som finns på zoo.se kan det vara svårt att välja. Tänk igenom köpet. En utmärkt service är inköpslistorna på zoo.se. Här kan du se vad du behöver köpa exempelvis till valpen eller till ett ”första hjälpen”-kit. Det känns otroligt enkelt att bara kunna bocka av vad som behövs första dagen för en valp, och sedan fortsätta att bygga på. Listan gör att man inte behöver vara rädd för att missa något.

Kampanjer på zoo.se

Det finns ofta olika kampanjer på zoo.se där du kan köpa olika sorters hundmat av högsta kvalitet till lågt rabatterat pris, ibland halva priset. Detta är inte bara en välsorterad shop med hälsosam hundmat, den är rolig att handla i också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

eCelebrity